Kortingen


Via de PV zijn diverse kortingen te regelen. Een deel daarvan kan niet publiekelijk op Internet worden gepubliceerd en staat daarom alleen op Intranet. Kijk in het submenu naar deze bedrijven.

Het bezoeken van een pretpark of een sauna kun je (beperkt) declareren. Voor het declareren van bedragen bij de Personeelsvereniging zijn er standaard declaratieformulieren. Deze kun je onderaan deze pagina terugvinden. Alleen met behulp van een declaratieformulier kun je geld terugkrijgen.

Sauna

Wist je dat bij een bezoek aan de sauna van de PV per lid een korting kunt krijgen van € 12,50? Dit bedrag kan je terugkrijgen door een sauna declaratieformulier in te vullen en deze samen met de bon van de sauna bij onze penningmeester in te leveren. Je kunt dit maximaal vier keer per kalenderjaar doen.

Pretparken

Wist je dat je bij een bezoek aan een pretpark van de PV een korting kunt krijgen tot maximaal € 30,- per jaar? Dit bedrag kan je terugkrijgen door een pretpark declaratieformulier in te vullen en deze samen met de bon van het pretpark bij onze penningmeester in te leveren.

G-star

G-Star heeft in Amsterdam en Spijkenisse Factory Outlets waar b-keus, restvoorraaden en uitlopende series van G-Star worden verkocht. De Factory Outlets zijn uitsluitend geopend voor customercard houders van een gelimiteerd aantal bedrijven. De customcard wordt alleen via de werkgever verstrekt.

Je kunt deze pas aanvragen door naar G-star in Spijkenisse te gaan met een salarisstrook of iets anders waarmee je kan aantonen dat je bij EMO werkt (zoals de PV-pas). Zij regelen dan vervolgens de klantenkaart.

Voor meer informatie over G-star kijk op http://shop.g-star.com/.

Matrassenfabriek Polma

Thuis net zo heerlijk slapen als in een ***** hotel? Dat kan!

Matrassenfabriek Polma biedt u nu de kans om te genieten van onze kwalitatief hoogwaardige boxspring, die onder meer geleverd werd aan het Intell Mainport Hotel en Hotel Apollo Romada. Speciaal voor al het EMO personeel, bieden wij de mogelijkheid dit luxe bed aan te schaffen. Zodat u iedere avond het gevoel heeft in.

Voor meer info zie de flyer en de stofstalen.

Utopia Autoparts

Op vertoon van je emo pv pas kun je korting krijgen bij autopia.
Autopia is gespecialiseerd in alles voor je auto,van poets middelen tot onderdelen voor u auto.
Maar ook gereedschappen behoort tot het assortiment.
Ga een keer langs om te onderzoeken wat er voor je auto te koop is.

Autopia autoparts biedt een zeer compleet assortiment en een zeer complete voorraad aan auto-onderdelen, van het kleinste onderdeel tot equipment en gereedschappen en alles wat je daarbij maar kunt bedenken.
Samen met een ijzersterk team zullen wij alles in het werk zetten om aan al uw verwachtingen te kunnen voldoen.

 

Marconiweg 24 (Kickersbloem)
3225 LV Hellevoetsluis
Nederland
http://www.autopiabv.nl/

Declaraties

Voor het declareren van bedragen bij de Personeelsvereniging zijn er standaard declaratieformulieren. Alleen met behulp van zo’n formulier kunt u geld terugkrijgen.

Pretparken
Je kunt 40% declareren met een maximum van € 30,- per jaar. Het excelformulier berekend dit automatisch, maar weet natuurlijk niet wat u eerder hebt gedeclareerd.

Download het pretparken declaratieformulier als Excelversie of gezipt excelbestand.

Sauna
Per saunabezoek kunt u per lid € 12,50 declareren met een maximum van 4 bezoeken per jaar. Gebruik hiervoor het sauna excelformulier.

Download het sauna declaratieformulier als Excelversie of gezipt excelbestand.

Algemeen
Voor algemene declaraties, als organisator of bestuurder van de PV, kunt u het algemene excel declaratieformulier gebruiken.

Download het algemene declaratieformulier als Excelversie of gezipt excelbestand.